Kinderopvang Bobo start met flexibele opvang

05 april 2012
Kinderopvang Bobo start met flexibele opvang

ZWIJNDRECHT - Kinderopvang Bobo wil opvang voor 0 tot 4 jarigen voor zoveel mogelijk kinderen bereikbaar houden, want Bobo stimuleert kinderen in hun ontwikkeling en bereidt ze voor op de stap naar de basisschool. Daarom zijn we op de locatie Grote Beerstraat gestart met een aantal bijzonder aantrekkelijke flexibele opvangopties. Op deze locatie kunt u kiezen voor halve dagen en voor flexibele hele en halve dagen. De halve dagen kunt u ook nog eens per uur uitbreiden. Op deze manier stemt u de opvang heel gemakkelijk af op uw persoonlijke wensen. Voor de peuters hebben we bovendien op deze locatie een leuk extra activiteitenprogramma.

Flexibele opvang locatie Grote Beerstraat 
Op de locatie Grote Beerstraat komen kinderen niet alleen op vaste dagen per week naar de opvang, maar ook op flexibele dagen. En niet alleen voor hele dagen, maar ook voor een ochtend of een middag. Een ochtend begint om 07:00 uur en duurt tot 13:00 uur. Heeft u langer opvang nodig? Dan breidt u de opvang gewoon per uur uit, bijvoorbeeld tot 15:00 uur. Een middag begint om 12:30 uur en eindigt om 18:30 uur. Heeft u eerder opvang nodig? Geen probleem. Dan breidt u de opvang vooraf uit met het gewenste aantal uren.

Leuke extra activiteiten voor peuters 
De peuters van de locatie Grote Beerstraat trekken erop uit om leuke activiteiten te ondernemen. Kleine groepjes peuters maken dan kennis met bijzondere gymlessen, kookactiviteiten, muziek en andere interessante activiteiten.

Kinderopvang Bobo heeft een luisterend oor 
Bobo is buitengewoon betrokken bij kinderen en ouders en luistert graag naar hun wensen en ideeën. Waar mogelijk speelt Bobo in op de wensen en ideeën. Deze structurele werkwijze heeft nu geleid tot het starten van flexibele hele en halve dagopvang met uitbreidingsmogelijkhedenper uur.

Meer informatie en aanmelden: www.bobokdv.nl 
Meer informatie over de flexibele hele en halve dagopvang op de locatie Grote Beerstraat en over hele dagopvang op diverse andee locaties van Kinderopvang Bobo vindt u op www.bobokdv.nl. Hier vindt u ook het inschrijfformulier. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren we u om een eventuele aanmelding niet uit te stellen. Er is veel vraag naar deze flexibele opvangmogelijkheden en u kunt hiervoor bij weinig organisaties terecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.