Bondscoach Fenner wijst trajectselectie EK turnen heren aan

06 april 2012 door Ad van Herk
Bondscoach Fenner wijst trajectselectie EK turnen heren aan

ZWIJNDRECHT -De volgende vier turnersvan O&O zijn door bondscoach Mitch Fenner aangewezen voor de trajectselectie die zich voorbereiden op de EK turnen voor heren: 

 
• Anthony van Assche (O&O / TAG Zwijndrecht) 
• Axel Quist (O&O / TAG Zwijndrecht) 
• Bart Deurloo (O&O / TAG Zwijndrecht) 
• Melvin Ornek (O&O / TAG Zwijndrecht) 
 
Na de eerstkomende centrale training wordt de trajectselectie teruggebracht tot maximaal 10 turners. Na de interland Nederland-België op zaterdag 28 april a.s. in Waalwijk wordt het definitieve team van 5 turners dat Nederland op de Europese Kampioenschappen zal vertegenwoordigen bekend gemaakt. Jeffrey Wammes en Epke Zonderland weten zich als potentiële Olympische deelnemers al verzekerd van een plaats in het definitieve EK-team. 
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.