Cruciale wedstrijd voor VV Pelikaan

06 april 2012
Cruciale wedstrijd voor VV Pelikaan

ZWIJNDRECHT - Aanstaande zaterdag 7 april speelt VV Pelikaan de belangrijke wedstrijd tegen koploper VV Drechtstreek uit Papendrecht
Voor het kampioenschap van de tweede klas is het zaterdag de laatste kans. Bij verlies tegen Drechtstreek is het gat met de koploper 9
punten. Met dan nog vier wedstrijden te gaan is het zo goed als over.

Ook een gelijkspel is voor wat de titel betreft geen optie. Niet alleen Drechtstreek blijft dan op zes punten ook WNC en Altena lopen dan bij winst uit. WNC speelt thuis tegen G.J.S. en mag niet verliezen, wat ze ook niet zullen doen. Altena moet naar Capelle en heeft daar nog niet gewonnen.

Niet alleen het kampioenschap staat zaterdag op het spel. De wedstrijd staat ook in het teken van een periodetitel. Het betreft hier een
inhaalwedstrijd van de tweede periode. Pelikaan en Altena staan beiden bovenaan, echter Pelikaan heeft een beter doelsaldo (+ 3).

Leen Pruysen (VV Pelikaan): "Bij winst doet Pelikaan niet alleen goede zaken voor de titel, ook pakt het de tweede periodetitel (of Altena wint met een monsterscore). Bij een gelijkspel van zowel Pelikaan als ook Altena gaat de periode naar Pelikaan. Bij verlies staan we met lege handen. Steun de ploeg en kom naar de wedstrijd Pelikaan – Drechtstreek, de wedstrijd van de eeuw!"

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.