Winst voor hoofdmacht Albatros en A1!

10 april 2012

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag wist het eerste team van de Zwijndrechtse korfbalvereniging Albatros en A1 punten te pakken op eigen bodem.

Het eerste team van Albatros speelde een spannende wedstrijd tegen Ready 1 uit Den Haag! Albatros wist de punten in eigen huis te houden en won nipt met 10-9.

Het tweede team was schotloos tegen Top 2 en verloor hierdoor de strijd om de tweede plaats. De 1-4 achterstand bij rust wisten de reserves niet meer te boven te komen en verloren met 6-7.

A1 speelde in de vroege ochtend tegen een slaperig TOP A1 en nam een 10-3 voorsprong en ging rusten met een 10-4 voorsprong. In de tweede helft wist A1 echter niet meer te scoren, maar de gepakte voorsprong bleek genoeg voor de punten en A1 versloeg de koploper met 10-8.

Het 3e senioren team wist ook te winnen en blijft in de race dankzij deze overwinning. HKC 3 werd met 10-12 verslagen. Ook het 5e wist te winnen, Zevenbergen 1 werd gemakkelijk verslagen:4-15.

De B-teams deden goede zaken afgelopen zaterdag: B1, B2, B3 en B5 pakten 2 punten. B1 speelde een degelijke partij en wist een groot deel van de wedstrijd geconcentreerd te verdedigen tegen de sterke ploeg van Korbis: 12-9 winst!

Verder nog ruime overwinningen voor D3 dat de smaak te pakken heeft: 10-4. Ook E1 wist gemakkelijk te winnen zij versloegen PKC E5 met 10-1!