Verdachte man aangehouden

11 april 2012

ZWIJNDRECHT - Een 41-jarige man uit Dordrecht is op 11 april op de Stationsweg aangehouden. De man zat samen met twee anderen in één personenauto die door agenten op de Zwijndrechtse Brug werd gezien.

Toen de agenten keerden en de bestuurder voor een routinecontrole een stopteken gaven, stopte de automobilist abrupt en renden zijn twee passagiers snel de auto uit. Deze twee werden niet meer gevonden. De bestuurder had in zijn auto een kleine hoeveelheid vermoedelijk harddrugs en een mes liggen. Beide zijn in beslaggenomen. De verdachte is na zijn verhoor heengezonden. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.