VV Pelikaan verliest in topper zicht op titel na verlies tegen WNC

16 april 2012
VV Pelikaan verliest in topper zicht op titel na verlies tegen WNC

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 14 april speelde VV Pelikaan wederom een topduel, dit keer tegen de nummer 2 WNC.

 
Waar vorige week Pelikaan tegen koploper VV Drechtstreek met 4-1 wist te winnen, werd er dit keer met 4-1 verloren van de nummer 2 WNC. Hierdoor zijn de titelkansen van Pelikaan weer behoorlijk geslonken.
 
WNC is nu de nieuwe koploper door het gelijkspel van VV Drechtstreek. Pelikaan heeft nu 5 punten achterstand op de nieuwe koploper.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.