Nieuwe shirtsponsor voor Conventus 4

16 april 2012
Nieuwe shirtsponsor voor Conventus 4

ZWIJNDRECHT - De korfbalheren en –dames van Conventus 4 begonnen het veldseizoen met het heugelijke feit dat men een nieuwe sponsor kon presenteren. Brasserie ONE, een nieuwe eetgelegenheid gevestigd aan de Zwijndrechtse Passage, zal tot tenminste de zomer van 2013 dienstdoen als shirtsponsor van het team.De nieuwe samenwerking tussen Conventus en Brasserie ONE is een direct gevolg van het kampioenschap dat het team eerder dit jaar behaalde. Het kampioensdiner vond plaats bij de sfeervolle brasserie, waar gastheer Karel Langendoen direct enthousiast werd over de sponsormogelijkheden ter promotie van zijn nieuwe eetgelegenheid.

“We zijn bijzonder blij met Brasserie ONE als shirtsponsor,” zei aanvoerder Patrick Huisman. “Karel Langendoen was erg enthousiast en had vroeger zelf ook aan schoolkorfbal meegedaan. Brasserie ONE begint met de sponsoring van onze shirts, waarna we later zullen kijken of er meer mogelijk is. Brasserie ONE is een erg gezellige tent, met een moderne ambiance, waar je in de middag terecht kunt voor een lunch of in de avond voor een lekker diner. We verwachten dat ze vaak leden van Conventus, waaronder ons eigen team, als vaste gast zullen krijgen.”

Brasserie ONE is gevestigd aan de Passage 1, waar eerder de Passage bar gevestigd zat. Voor meer informatie, zie www.brasserie-ONE.nl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.