Inbraak in poliklinieken Zwijndrecht

18 april 2012

ZWIJNDRECHT - Onbekenden hebben in de nacht van dinsdag op woensdag kasten opengebroken op de poliklinieken Neurologie, Medische psychologie, Oogheelkunde en Medische fotografie van de locatie Zwijndrecht van het Albert Schweitzer ziekenhuis. In één van de kasten werd circa 30 euro gestolen uit een personeelspotje. 

 
Voor zover nu bekend, zijn geen andere waardevolle spullen meegenomen. De recherche doet sporenonderzoek. Hoe en wanneer de dieven zijn binnengekomen en weggegaan, is niet bekend. De genoemde poliklinieken bevinden zich in één bouwdeel, grenzend aan de hoofdentree. Aan de buitenzijde zijn geen braaksporen. De spreekuren voor de patiënten zijn woensdagochtend gewoon van start gegaan. Er worden, naar het zich nu laat aanzien, geen patiëntgegevens vermist, die overigens wel op de genoemde afdelingen aanwezig zijn.
Het is de tweede inbraak in korte tijd in het Albert Schweitzer ziekenhuis. Half februari verdwenen enkele laptops uit de kantorenflat van de locatie Dordwijk. Niets wijst er op dit moment op dat de inbraken verband met elkaar houden. Het ziekenhuis overlegt met de politie, de externe bewakingsdienst en de eigen interne beveiliging over de eventuele noodzaak om het toezicht te verscherpen. De poliklinieken waar nu is ingebroken, worden elke avond tijdens een 'sluitronde' gecontroleerd.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.