Halve finale meisjes/dames eerste en talenten divisie

23 april 2012
Halve finale meisjes/dames eerste en talenten divisie

ZWIJNDRECHT - Voorbije weekend heeft de Zwijndrechtse Gymnastiek Vereniging O & O met een aantal uit haar meisjes- en damesselectie met succes deelgenomen aan de laatste kwalificatiewedstrijd voor het Nederlands kampioenschap van de eerste en talentendivisie. Drie wisten zich te plaatsen voor de nationale eindstrijd.

Het beste resultaat kwam op naam van Naomi Visser. In de talentendivisie pupillen-2 wist zij met 52,583 pnt. het brons voor zich op te eisen. Naast de finale plaats in de meerkamp drong zij ook door tot alle toestel finales.

Faye Boorsma plaatste zich met een vijfde plaats bij de pupillen-2 van de eerste divisie. Haar puntentotaal kwam uit op 52,275. Daarnaast plaatste zij zich op de onderdelen balk en brug.

Bij de dames van de eerste divisie veroverde Lisanne Thies een startbewijs voor de nationale titelstrijd.  Zij eindigde met 46,150 pnt. op de negende plaats. Ook Lisanne drong door tot de toestelfinales. Zij gaat zich opmaken voor de brug ongelijk

Ook Bridget Hogeweg (pupil-2 – 1ste divisie) en Noa van den Berg (pupil-1 - 1ste divisie) hebben zicht geplaatst voor het NK.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.