Pelikaan verliest tegen Wieldrecht

23 april 2012
Pelikaan verliest tegen Wieldrecht

ZWIJNDRECHT - Pelikaan heeft op zaterdag 21 april de uitwedstrijd bij Wieldrecht met 1-0 verloren en kan zich op gaan maken voor de nacompetitie. Zonder Carsten van Leeuwen (weekendje weg) en de geblesseerde Randy Kroos en Peter van Dam reisde Pelikaan af naar Dordrecht voor de wedstrijd tegen Wieldrecht. 

Ondanks de vele regen lag het veld er prima bij voor een goede pot voetbal. Wieldrecht zou zich met 3 punten veilig kunnen spelen en zette dan ook vanaf het begin druk op de verdediging van Pelikaan. Pelikaan was hier niet direct van onder de indruk en speelde na 2 minuten handig Patrick Verbrugh vrij.  Deze mocht zonder gehinderd te worden een goede voorzet geven op Erwin van Dis.

Helaas ging zijn kopbal niet het doel in. In de 20e minuut was het Lerry Overgaauw die vrij mocht inkoppen, alleen nu lag de keeper van Wieldrecht in de weg. Het niveau van Pelikaan werd er daarna niet beter op. In de 30e werd er achterin ook knullig balverlies geleden waardoor de nr 8 van Wieldrecht de bal in 1 keer over de ver voor zijn doel staande Rik Pomp kon schieten; 1-0 In de 2e helft kon Pelikaan geen vuist meer maken.

De grootste kans voor Pelikaan was nota bene een bijna eigen goal van Wieldrecht.  Aan de andere kant kreeg Wieldrecht nog wel een paar kleine kansen, maar ook die gingen er niet in. Aanstaande donderdag speelt Pelikaan vriendschappelijk uit bij Oranje Wit, aanvang 19.30 uur. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.