jeugdturnsters O & O behalen de finale

23 april 2012
jeugdturnsters O & O behalen de finale

ZWIJNDRECHT - Het team van O&O bestaande uit : Merel van Gelderen, Julia Los, Manon Verboom, Anne Nieuwstraten, Suzanne Kunsel, Amber Sijsens en Maartje Rosmulder hebben zich geplaatst voor de finale van het RTT die gehouden wordt op zaterdag 2 juni 2012 in Sporthal de Jager in Giessen. De dames turnen in de categorie Jeugd A.

 
De turnsters van O&O wisten beide teams in hun poule te verslaan. De tegenstanders waren Andelo uit Andel en DVO uit Dordrecht. Beide teams waren zeer sterk, maar de turnsters van O&O wisten uiteindelijk beide wedstrijden met winst af te sluiten waardoor ze naar de finale zijn doorgestroomd. 
 
Vandaag werd hun laatste poule wedstrijd tegen DVO Dordrecht geturnd. Met slechts 1,5 punt verschil was het een zeer spannende strijd en bleef het tot op het laatste moment onduidelijk wie uiteindelijk het beste team was. De toestellen vloer en balk werden gewonnen door O&O en de toestellen sprong en brug door DVO. De uiteindelijke winst ging naar de turnsters van O&O Zwijndrecht.
 
De 1e plaats werd behaald door Anne Nieuwstraten van O&O, de 2e plaats door Julia Los van O&O en de 3e plaats door Loes Anrochte van DVO Dordrecht.
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.