Wethouder Mirck legt laatste rioolbuis Develpark

26 april 2012
Wethouder Mirck legt laatste rioolbuis Develpark

ZWIJNDRECHT - De renovatie van het Develpark krijgt duidelijk vorm nu de rioolbuizen in de grond onder de Parklaan zijn gelegd.

Op donderdag 26 april 2012 assisteerde Henk Mirck (wethouder openbare ruimte) de aannemer bij deze (symbolische) handeling, namelijk het leggen van de laatste rioolbuis.

De Parklaan is vanaf de rotonde tot het Develpaviljoen afgesloten voor de vervanging van de riolering. Dit is de eerste fase van de renovatie van het Develpark, waarmee in maart 2012 is begonnen.

Het werk bestaat uit drie fasen en is naar verwachting eind dit jaar afgerond. De (parkeer)overlast voor gebruikers van het park wordt zo klein mogelijk gehouden. Tachtig (tijdelijke) parkeervakken moeten ervoor zorgen dat gebruikers de voorzieningen kunnen blijven bereiken, zij het via een omleiding.

Daarnaast wordt er extra parkeerruimte gecreëerd door afsluiting van het fietspad om zo de parkeerdruk rond evenementen (zoals de Verkerkloop) op te vangen. De ruime parkeergelegenheid in de omgeving biedt ook soelaas. De ondernemers in het park wijzen de gebruikers hierop. Daarnaast worden parkbezoekers opgeroepen zoveel mogelijk met de fiets te komen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.