Jaarlijks jeugvoetbaltoernooi trekt 93 sportteams

26 april 2012
Jaarlijks jeugvoetbaltoernooi trekt 93 sportteams

ZWIJNDRECHT - Op donderdag 25 april vond het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi plaats op de velden van Pelikaan en Groote Lindt. De scholen hebben gezamenlijk 93 teams ingeschreven die in 16 poules de strijd met elkaar aan gaan om de eerste plaats te behalen. Ruim 1000 deelnemertjes namen deze middag op sportpark Bakestein deel aan dit jaarlijks terugkerend evenement.

Burgemeester Scholten verrichtte de aftrap. Tevens vond er in het kader van Zwijndrechtse Sportweek 2012 een door de gemeente georganiseerde sportmarkt  bij Pelikaan en Groote Lindt plaats.

De finale wedstrijden van de groepen 7/8 jongens/meisjes zullen op vrijdagavond 11 mei afgewerkt worden bij VVGZ. Deze avond zal ingeluid worden door een optreden van Jong Holland.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.