Gymnastiekvereniging O & O interland ontmoeting in Waalwijk tussen Nederland-België

01 mei 2012

ZWIJNDRECHT - Met vier leden in de seniorenploeg en twee leden in de juniorploeg was de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O ruim vertegenwoordigd bij de zaterdag in Waalwijk georganiseerde  interland ontmoeting tussen Nederland-België. De junioren bonden daarbij ook de strijd aan met de nationale ploeg uit Zweden.

De O & O-vertegenwoordiging, in de personen van Anthony van Assche, Bart Deurloo, Melvin Ornek en Axel Quist, had een belangrijk aandeel in de winnende einduitslag van 249,90 pnt. tegen 245,40 pnt. voor België.

Bart Deurloo voerde totaallijst aan met 84,300 pnt., op de voet gevolgd door Anthony van Assche, die 83,150 pnt. bijeen turnde. Melvin Ornek kwam met 82,400 pnt. als vijfde uit de strijd en Axel Quist noteerde met 78,600 een negende plaats. Vermeldenswaard is hierbij dat Anthony met zijn score van 15,400 op het onderdeel ringen voldaan heeft aan toesteleis voor afvaardiging naar de Europese kampioenschappen die van 19 t/m 27 mei aanstaande worden gehouden in het Franse Montpellier. Aanstaande week zal de definitieve ploegsamenstelling door de bondscoach Mitch Fenner bekend worden gemaakt. Dit geldt ook voor de afvaardiging van de juniorploeg.

De junioren moesten zaterdag hun meerdere erkennen in de Belgische afvaardiging. De Belgen kwamen tot eindscore van 242,80. Nederland werd tweede met 239,65 pnt. en Zweden met 229,65 pnt. derde. Het O & O-aandeel bij de junioren kwam op naam van Frank Rijken en Karl Kosztka. Frank werd in individuele eindrangschikking met 80,-- knap derde gevolgd door Karl die met 79,45 pnt. de vierde plaats bezette.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.