Man geslagen: verdachte aangehouden

01 mei 2012

ZWIJNDRECHT - Een 17-jarige jongen uit Zwijndrecht is op 30 april in zijn woonplaats aangehouden. Hij zou diezelfde avond een 19-jarige Zwijndrechtenaar het ziekenhuis in hebben geslagen.

De verdachte en het slachtoffer kwamen elkaar op de Noteboomstraat tegen, waarna de verdachte op de man afkwam en hem meermalen op zijn hoofd sloeg. Mogelijk gebruikte de verdachte hierbij een wapen. Het slachtoffer liep een behoorlijke hoofdwond op die in het ziekenhuis behandeld moest worden. Beide mannen kennen elkaar en hebben al langere tijd ruzie. De verdachte meldde zich dezelfde avond op het politiebureau. Hij is in verzekering gesteld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.