Teams (J)EK Turnen Heren bekend

02 mei 2012

ZWIJNDRECHT - Bondscoach Mitch Fenner heeft, na overleg met alle betrokken coaches, de teams samengesteld die Nederland zullen vertegenwoordigen tijdens de Europese Kampioenschappen Herenturnen voor senioren en junioren die van 23 t/m 27 mei in Montpellier (FRA) plaatsvinden.

 
De Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O heeft zowel in het seniorteam als in het juniorteam haar vertegenwoordiging. Bij de senioren zijn dat Anthony van Assche en Bart Deurloo. Bij de junioren zijn dat Karl Kosztka en Frank Rijken. Anthony en Bart zullen worden begeleid door Jeroen Jacobs en Karl en Frank door Rob Stout
 
De volledige afvaardiging luidt:
 
Selectie senioren
• Anthony van Assche (O&O/TAG Zwijndrecht)
• Bart Deurloo (O&O/TAG Zwijndrecht)
• Yuri van Gelder (Flik-Flak Den Bosch)
• Jeffrey Wammes (Flik-Flak Den Bosch)
• Epke Zonderland (TSH Heerenveen)
 
Selectie junioren:
• Karl Kosztka (O&O/TAG Zwijndrecht)
• Frank Rijken (O&O/TAG Zwijndrecht)
• Casimir Schmidt (SV PAX Haarlemmermeer)
• Kaz Willer (Flik-Flak Den Bosch )
• Justen Zuidema (TSH Heerenveen)
 
Het coachesteam voor de senioren bestaat uit KNGU-coaches Mitch Fenner, Bram van Bokhoven, Daniel Knibbeler en Jeroen Jacobs (O&O/TAG). De junioren worden begeleid door KNGU-coach Marcel Kleuskens, Jos van Klink en Rob Stout (O&O/TAG) Delegatieleider vanuit de KNGU is Roel Bron. Verder reizen mee in de delegatie; Kasper Jansen (arts), Niels Hagen en Rien Vianen (fysiotherapeuten), Gerard Breed, Ruben Bakema (juryleden) en Janet van Nieuwenhuizen (pers en communicatie).
 
Op 12 mei zullen beide teams nog een testwedstrijd in België turnen. Het (J)EK is van 23 t/m 27 mei in Montpellier (FRA). De kwalificatiewedstrijden zijn op 23 mei (junioren) en 24 mei (senioren). Van 25 t/m 27 mei zijn de individuele finales voor de junioren, de teamfinale voor de senioren en de toestelfinales voor junioren en senioren. Voor een uitgebreid schema kijk ook op: www.ueg.org / www.ffgams.com
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.