Nog 2 finale plaatsen weten te behalen door de turnsters van O&O Zwijndrecht in de categorie RTT

14 mei 2012

ZWIJNDRECHT - Onlangs hebben onze jeugd turnsters zich al weten te plaatsen voor de finale. Afgelopen weekend zijn daar nog een tweetal teams bijgekomen. 

Afgelopen zaterdag hebben de senioren turnsters A en B beiden zich weten te plaatsen voor de finale van het RTT. De finale wordt geturnd op zaterdag 2 juni in Sporthal de Jager te Giessen. Organisatie van de finale is in handen van O&O Zwijndrecht in samenwerking met Rayon Dordrecht. 

Beide teams hebben alle poule wedstrijden weten te winnen. 
 

Senioren B team bestaat uit:
Judith van Willigen, Laura Nieuwstraten, Joanne Huisman, Maartje van der Heiden, Ellen van Belen, Gera Zijderveld, Stephanie van Cappellen en Lesley Husying. Zij turnen op niveau 8.
Senioren A team bestaat uit:
Nikkie Groeneveld, Larissa de Boer, Femke de Ruiter, Stephanie van Cappellen, Cynthia Kroon, Danielle Kuikman, Sabrina Weijer, Ghislaine van Parrerren en Joyce Gerritsen. Zij turnen op niveau 6-7 wat het hoogste niveau is in het RTT. 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.