Nederlands kampioenschap individueel toestelturnen meisjes

14 mei 2012

ZWIJNDRECHT - Bij de in Almelo gehouden  Nederlandse kampioenschappen individueel toestelturnen heeft Naomi Visser, lid van de Zwijndrechte Gymnastiekvereniging  O & O, in de pupillen-2-categorie van de talentendivisie beslag weten te leggen op het nationaal zilver. Haar punten totaal bedroeg 54,683 pnt. Op sprong werd zij eerste met 14,1 pnt, op balk en vloer tweede met 13,1 resp. 13,833 pnt. en vierde op brug met 13,65 pnt.

Karlijn Schouten kwam in actie op het onderdeel sprong van de toestelfinale van de pupillen-2 van de 2de divisie. Met slechts 0,15 pnt. verschil miste zij net het ereschavot. Zij werd vierde met 13,275 pnt.

In da categorie instap van de 2de divisie turnde Deandra de Camps haar nationale eindstrijd. Deandra turnde een verdienstelijke wedstrijd. Met een eindtotaal van 48,517 pnt. rangschikte zij zich in de middenmoot.

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.