Pelikaan verliest met 1-2 van Capelle

14 mei 2012
Pelikaan verliest met 1-2 van Capelle

ZWIJNDRECHT - Pelikaan heeft de laatste competitiewedstrijd met 1-2 verloren van Capelle en kan zich nu gaan opmaken voor de nacompetitie. Voor Pelikaan scoorde Remco Aarts de enige treffer. Man van de wedstrijd was Rik Pomp.

De balsponsor was Accountantskantoor Gerritse. Een AA-accountant die verder gaat dan alleen uw cijfers. (http://www.gerritse-accountants.nl/).

Trainer Michel de Raad hield in de laatste competitiewedstrijd tegen Capelle maar liefst 6 basisspelers aan de kant. Reden hiervoor was dat alle zes de spelers bij een gele kaart geschorst zouden zijn voor de eerste nacompetitiewedstrijd.

Ondanks het gemis van deze spelers en dus de vele invallers wist Pelikaan in de eerste helft evengoed toch een paar goede kansen te creëren. Middenvelder Lerry Overgaauw zag tot twee maal toe zijn inzet worden gekeerd op de doellijn. Spits Anouar Said kreeg ook nog een grote kans op aangeven van Sebastiaan de Wit. Helaas verdween ook de inzet van Anouar niet in het doel. 

De 2e helft was qua niveau een stuk minder dan de 1e helft. Pelikaan kwam nog wel op een 1-0 voorsprong door Remco Aarts, die na een knappe voorzet van Stephan Ooms de bal achter de keeper van Capelle kopte.

Daarna was het Capelle die de beste kansen kreeg. Keeper Rik Pomp wist een aantal malen knap te redden, maar was kansloos toen de spits van Capelle een vrije trap in de rebound kon binnen schieten. Een aantal minuten later had Rik Pomp geen geluk. Wilco Hameetman veranderde een schot van richting waardoor Rik Pomp de bal niet meer kon tegenhouden en de 1-2 op het bord verscheen.

Aanstaande zaterdag hoopt Pelikaan wel de 3 punten binnen te slepen in de eerste van twee wedstrijden voor de nacompetitie. De tegenstander is nog niet bekend. Aanstaande donderdag zullen Everstein en Zaamslag in een onderling duel uitvechten wie het mag opnemen tegen Pelikaan. Wel staat vast dat Pelikaan de eerste wedstrijd uit zal spelen en dat de return op volgende week dinsdag gepland staat.

 
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.