28-jarige man betrapt tijdens inbraak en aangehouden

14 mei 2012

ZWIJNDRECHT - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 13 mei een 28-jarige man uit Dordrecht aangehouden. De man probeerde die nacht in te breken bij een woning aan de Reigerstraat. De 34-jarige bewoner van het pand hoorde dit echter en ging poolshoogte nemen. Daarbij zag hij de 28-jarige man over diverse schuttingen klimmen om te vluchten.

De bewoner waarschuwde hierop een buurtbewoner en beide gingen achter de 28-jarige man aan. Kort hierna wisten ze hem in de kraag te vatten, waarna een worsteling ontstond en de man de bewoner met een stuk gereedschap op het hoofd sloeg. Vervolgens wist hij te ontkomen en te vluchten via de Lindtsedijk. De politie, die inmiddels gewaarschuwd was, keek in de omgeving met meerdere eenheden naar de man uit. Aan de Noordweg wisten agenten de verdachte aan te houden. De man is meegenomen naar het bureau en ingesloten. Inmiddels is hij in verzekering gesteld.

 
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.