Albatros huldigt kampioenen

21 mei 2012
Albatros huldigt kampioenen

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag heeft Albatros al enkele kampioenen mogen huldigen en er kunnen er dit seizoen nog een aantal bijkomen!

Albatros B1 speelde in Waddinxveen tegen Korbis B1. Met een nipte overwinning op zak (9-10) kon Albatros naar Zwijndrecht terugkeren om daar de verdiende bloemen en taart in ontvangst te mogen nemen. Het tweede B-team van Albatros wist ook te winnen van haar leeftijdsgenootjes. GKV B2 werd met 12-3 verslagen. Door de overwinning is er geen sprake meer van een gedeeld kampioenschap maar staat B2 op eenzame hoogte op de ranglijst.

Ook was er een feestje voor C3. In de uitwedstrijd tegen Scheldevogels C1 werd er met 2-8 gewonnen en sleepte de ploeg het kampioenschap binnen. Een ander 3 e team, D3, wist ongeslagen kampioen te worden. In Gorichem werd er met 5-11 gewonnen van GKV D4. Voor F1 wordt het kampioenschap bijna een gewenning. Voor de derde maal dit jaar mocht er weer een prachtige beker in ontvangst worden genomen. Dit keer werd F1 zelfs ongeslagen kampioen. Op eigen bodem waren de jonge spelertjes van Albatros te sterk voor Vitesse F1 (5-1). F3 is afgelopen zaterdag in ieder geval gedeeld kampioen geworden door een overwinning op PKC F7. Net zoals F3 kan ook senioren 5 het kampioenschap niet meer ontgaan.

De rij met kampioenen kan nog aangevuld worden door Albatros 7, die door de makkelijk scorende dames met gemak wonnen van KCR 8 (6-20). Het 7e speelde met invallers Tom den Ottenlander en Niels van Trooijen die beide een prima helft speelden. A3, B3, C2, C4, E2 en F5 maken theoretisch gezien ook nog kans op de titel.

Terwijl jeugdteams van een kampioenschap genoten speelde het vlaggenschip van Albatros tegen DSC 1. De ploeg uit Zwijndrecht had niks in te brengen en werd met 14-26 van het veld geschoten. De laatste wedstrijd van het seizoen moet gewonnen worden om te handhaven. Albatros 2 speelde met 10-10 gelijk tegen Fortis 2. Albatros 3 moest afgelopen woensdag aantreden en hoopte om het kampioenschap van Vriendenschaar (H) 4 te kunnen verstoren. Helaas was de thuisploeg te sterk en gingen de taart en bloemen niet naar Albatros maar naar Vriendenschaar. Het vierde senioren team maakt het zichzelf lastig en heeft het degradatiespook nog niet van zich af kunnen slaan. In Zeeland werd er verloren van Fortis 3.

Vriendenschaar (H) A1 kwam op bezoek in Zwijndrecht. Het team uit Hardinxveld werd weggespeeld door Albatros A1 en moest met een 15-6 nederlaag huiswaarts keren. Het tweede A-team wist helaas haar wedstrijd tegen Fortis A1 niet te winnen.

C1 kreeg klop van een veel sterkers Deetos C1 (19-4). Een opmerkelijke uitslag was die van F4. Zij wisten namelijk met 11-1 van Vitesse F5 te winnen.

Aankomende weken zal het er voor een aantal teams om gaan spannen; worden ze kampioen; is er sprake van degradatie? Kortom, een spannend slot van de competitie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.