Verkeerswijzigingen in Zwijndrecht tijdens Dordt in Stoom op 1, 2 en 3 juni

24 mei 2012

ZWIJNDRECHT - Ondernemersvereniging Oude Maas sluit met een aantal festiviteiten aan bij het evenement Dordt in Stoom. Daarom zijn er op 1, 2 en 3 juni speciale regelingen van kracht:

Tijdelijk parkeerverbod 
Het Veerplein, Zomerlust en een deel van het Maasplein zijn van vrijdag 1 juni 14.00 uur tot en met zondag 3 juni 17.00 uur afgesloten voor het autoverkeer. Aan bewoners en bezoekers wordt geadviseerd om de auto's te parkeren op De Werf.

Extra parkeerplaatsen 
Op zaterdag 2 en zondag 3 juni kan tussen 10.00 en 17.00 uur op één rijbaan van de  Ringdijk worden geparkeerd, tussen het Veerplein en de Van Schaikstraat.

Eenrichtingsverkeer 
Komend vanuit de richting Hendrik-Ido-Ambacht is de Ringdijk ter hoogte van de Van Schaikstraat tot aan het Veerplein in één richting afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Van Schaikstraat. Op de eerstvolgende rotonde kan men de afslag richting Rotterdam-Breda volgen. Bij het station kan het autoverkeer weer naar de Ringdijk. De maximum toegestane snelheid van het Veerplein tot aan de Van Schaikstraat is 30 km per uur.

Afsluitingen 
Zijstraten in het gebied tussen het Veerplein en de Eems (rivierzijde) zijn op zaterdag 2 en zondag 3 juni tussen 10.00 en 18.00 uur afgesloten. Automobilisten met een speciale (oranje) parkeerkaart mogen het gebied wel in en uit.

Gratis parkeren 
Parkeren in het gebied rondom de Ringdijk is tijdens het evenement gratis. 

Verkeersregelaars 
Op zaterdag 2 en zondag 3 juni is de verkeersdoorstroming in handen van verkeersregelaars. Volg daarom hun aanwijzingen op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.