Drukke seizoensafsluiting voor Albatros

27 mei 2012
Drukke seizoensafsluiting voor Albatros

ZWIJNDRECHT - Afgelopen Pinksterweekend vermaakten zo’n 120 jeugdleden en 25 man leiding van de Zwijndrechtse korfbalclub Albatros zich uitstekend tijdens een zonovergoten jeugdkamp in Boxtel. In het bekende onderkomen in het Brabantse land waren de dropping, de waterspelen, de disco’s en de bonte avond natuurlijk weer hoogtepunten. Maandagmiddag keerde de groep bruin en rood verbrand, versleten, maar voldaan weer terug.

Inmiddels zijn een aantal kampioenen al wel bekend, maar nog niet gehuldigd, maar de vlag ging al wel uit voor senioren 5, B1, B2, C2, C3, D3 en F1. Aanstaande zaterdag is de laatste reguliere competitiezaterdag en hoopt Albatros nog een aantal kampioenen te gaan huldigen.

Albatros 1 nam vorige week zaterdag in de verloren wedstrijd tegen DSC afscheid van aanvoerder Timon Lommers en van Wouter Nugteren.  Beide basisspelers willen meer tijd voor hun gezin en spelen a.s. zaterdag hun laatste wedstrijd uit bij Sporting Delta. Bij winst in Dordrecht speelt Albatros zich veilig, maar bij verlies is de ploeg afhankelijk van de resultaten van de staartploegen Tilburg en Ready en zou er nog een beslissingswedstrijd op 9 juni kunnen volgen.

Op zaterdag 16 juni wordt op de velden van sportcomplex Develstein het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi gespeeld, georganiseerd door beide Zwijndrechtse korfbalclubs Albatros en Conventus en de Zwijndrechtse schoolkorfbalcommissie.
Op 23 juni sluit de club het seizoen af met de Oudejaars Familiedag en dan gaan de korfballers een aantal weken op reces om zich in augustus weer voor te bereiden op het seizoen 2012-2013.

Op de foto: Kampioen Albatros F1.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.