Kinderopvang Bobo feliciteert Stichting Avondvierdaagse Zwijndrecht

29 mei 2012
Kinderopvang Bobo feliciteert Stichting Avondvierdaagse Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Sinds jaar en dag loopt Kinderopvang Bobo mee tijdens de Avondvierdaagse in Zwijndrecht. Met een grote groep kinderen, ouders en medewerkers lopen we mee in herkenbare hesjes en spandoeken. Wij vinden het geweldig dat ouders tijd willen maken om met de kinderen en medewerkers van Bobo mee te lopen. Op deze manier bewegen we met elkaar en het is ook nog eens heel gezellig.

Dit jaar bestaat Stichting Avondvierdaagse Zwijndrecht 60 jaar. Kinderopvang Bobo feliciteert de organisatie van harte met dit mooie jubileum! We hopen nog jaren te kunnen genieten van dit leuke evenement in Zwijndrecht!  

Ook dit jaar gaat een grote groep sportieve kinderen, ouders en medewerkers van start. De groep is natuurlijk weer te herkennen aan spandoeken en hesjes. De kinderen hebben al weken met veel plezier gewerkt aan de Bobo‐liedjes. Gezelligheid en sportiviteit zullen volop aanwezig zijn tijdens de Avondvierdaagse. Als beloning voor hun inzet en sportiviteit ontvangen de kinderen een mooie medaille van Kinderopvang Bobo.    

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.