Jeugdteam O & O wordt tweede op het Rayon Turn Toernooi

04 juni 2012
Jeugdteam O & O wordt tweede op het Rayon Turn Toernooi

ZWIJNDRECHT - Zaterdag vond in de Sporthal de Jager in Giessen de finalestrijd van het Rayon Turn Toernooi voor meisjes en dames plaats. De Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O had zich met drie teams weten te plaatsen voor deze eindstrijd.

Het senioren-A-team bestaande uit de turnsters Daniëlle Kuikman, Stephanie Snikkers, Sabrina Weiers, Nikki Groeneveld, Cynthia kroon, Femke de Ruiter, Joyce Gerritsen en Ghislaine van Parreren wisten hun concurrent DVO uit Dordrecht voor te blijven en pakte met 223,05 punten overtuigd het goud. De onderdelen balk, brug en sprong sloten de O & O- turnsters winnend af. Vloer kwam op naam van DVO.

Het jeugdteam werd verdienstelijk tweede en het senioren-B-team eindigde op de derde plaats.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.