Meiden Derby B4 vieren kampioenschap

04 juni 2012
Meiden Derby B4 vieren kampioenschap

ZWIJNDRECHT - Al in de voorlaatste competitiewedstrijd van dit seizoen hebben de hockeymeiden van B4 laten zien onverslaanbaar te zijn. Alhoewel een gelijkspel voldoende was, boekten ze op 19 mei bij Tempo'34 in Rotterdam een overtuigende overwinning met een eindstand van maar liefst 0-6. 

De altijd rustige coach Kobus van der Mooren kent de meiden al jaren en wist ze ook dit seizoen weer aan te sporen tot het neerzetten van grandioze prestaties. Trainer Niels Arendse heeft flink gestuurd op positiespel en hockeytechniek, niet alleen tijdens de trainingen, maar ook in de wedstrijden.

De teamspirit is gedurende het seizoen enorm gegroeid. Dit alles bij elkaar heeft geresulteerd in een fantastisch kampioenschap dat de meiden afgelopen zaterdag - 2 juni - bezegelde met een 4-2 overwinning tegen Dordrecht. 

Dordrecht was de enige tegenstander in deze poule die ze nog niet verslagen hadden; dat hebben ze nu dus ruimschoots goedgemaakt! De meiden hebben hun welverdiende overwinning van dit seizoen uitgebreid gevierd met taart en een kampioensbeker. Op zondag 3 juni is MB4 - evenals de andere kampioensteams van dit seizoen - gehuldigd door HC Derby.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.