Pelikaan presenteert nieuwe selectie trainers

05 juni 2012
Pelikaan presenteert nieuwe selectie trainers

ZWIJNDRECHT - De technische commissie van ZVV Pelikaan heeft het trainers kader voor het seizoen 2012/2013 gepresenteerd. In een besloten bijeenkomst werden de contracten ondertekend en kon men kennis met elkaar maken. Ron Tempelaar zal het stokje overnemen bij Pelikaan 1 van vertrekkend hoofdtrainer Michel de de Raad, die met zijn elftal promoveerde naar de 1 e klasse. Ronald Nossent en Randall Neeskens gaan aan de slag als trainers van het 2e en 3e selectie elftal. 

Voor de A1 blijft Rinus Priester aan als hoofdcoach. Joery vd Waal, die afgelopen seizoen met Pelikaan D1 de bekerfinale heeft gewonnen, zal doorschuiven als trainer van Pelikaan B1.  Voor Pelikaan C1 zal Bas Nossent voor de groep komen te staan, Hans Willem Mallon en Patrick Stijnis zullen de trainers van Pelikaan D1 worden. Alle deze jeugdteams zullen uitkomen in de hoofdklasse. 

Uiteraard kunnen deze trainers dit niet alleen, en zullen bijgestaan worden door assistent trainers en goede begeleiders. De Technische commissie wenst alle trainers en begeleiders heel veel succes in het nieuwe seizoen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.