Buitenspeeldag 13 juni 2012

03 mei 2012

ZWIJNDRECHT - De gemeente promoot het Raadhuisplein als evenementenplein. Bewonersinitiatieven om activiteiten op het plein te organiseren ontvangt de gemeente graag. Vorig jaar is door een bewoonster (en lid van het wijkplatform) uit de wijk Centrum de buitenspeeldag op het Raadhuisplein georganiseerd. Dit was mede dankzij een goede samenwerking met de gemeente, de hulp van enthousiaste ouders, een financiële bijdrage van het Wijkplatform Centrum en sponsoring door Woonkracht 10 een enorm succes dat ruim 300 spelende kinderen op de been bracht. 

Dit jaar is de buitenspeeldag op woensdag 13 juni. Op dezelfde dag als de EK wedstrijd Nederland-Duitsland die om 20:45 wordt gespeeld! Dat de Buitenspeeldag op het Raadhuisplein een sportief thema zal hebben, mag dus te verwachten zijn! 

De leukste spellen zijn er weer te doen. Aquabubble zal weer van de partij zijn, Earth Entertainment zorgt voor de muzikale omlijsting en alle lekkere hapjes, geschminkt worden kan natuurlijk ook weer en de ballonnenman zal ook dit jaar mooie creaties maken.

Vorig jaar gingen Finn en Dion allebei met de hoofdprijs aan de haal omdat zij de meeste spellenkaarten hadden vol gespeeld. Of zij het ook dit jaar zolang volhouden, zullen we zien aan het eind van de dag om 17.00 uur.

De voorbereidingen voor deze dag op het Raadhuisplein zijn al gestart en er worden veel vrijwilligers gezocht voor de begeleiding van de spellen. Lijkt het je leuk om aan deze dag mee te werken? Meldt je dan aan als vrijwilliger en geef alle spelende kinderen een superleuke middag! Meer informatie is te krijgen bij Eva Vos via buitenspeeldag@upcmail.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.