Buitenspeeldag 13 juni op Raadhuisplein gaat niet door

07 juni 2012
Buitenspeeldag 13 juni op Raadhuisplein gaat niet door

ZWIJNDRECHT - De buitenspeeldag die op woensdag 13 juni gehouden zou worden op het Raadhuisplein in Zwijndrecht, gaat niet door.

Coördinatrice Eva Vos legt uit:"Wegens het oplopen van een longontsteking en het ontbreken van mensen die de organisatie kunnen overnemen zie ik mij genoodzaakt om de buitenspeeldag van dit jaar te annuleren.

Het spijt me dat dit op zo korte termijn moet en ik wil jullie allen hartelijk danken voor de gedane voorbereidingen en toezeggingen, maar aangezien het herstel zeer waarschijnlijk langer duurt dan een week neem ik het advies van de artsen ter harte en ga ik ervoor zorgen dat dit herstel snel intreedt.

Nogmaals hartelijk dank en wellicht tot volgend jaar" aldus Eva Vos.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.