Man aangehouden na diefstal van fiets

09 juni 2012 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT -  Politieagenten hebben een man aangehouden, omdat ze hem ervan verdenken dat hij met geweld een fiets heeft gestolen bij het station. De politie werd in de nacht van vrijdag op zaterdag 9 juni gebeld door het slachtoffer van de beroving, een 18-jarige man uit Zwijndrecht. De verdachte sloeg het 18-jarige slachtoffer en beroofde hem van zijn fiets.

Vervolgens fietste hij op de buitgemaakte fiets weg. Politieagenten stelden direct een onderzoek in en troffen de verdachte aan, fietsend op de gestolen fiets. Hij werd direct aangehouden. Mogelijk is de verdachte, een 27-jarige man uit Dordrecht, ook verantwoordelijk voor enkele vernielingen aan auto’s op de Delta in Zwijndrecht. Politieagenten hebben de 27-jarige Dordtenaar naar het politiebureau gebracht voor verhoor. De politie onderzoekt de zaak.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.