Open dag Brandweer Zwijndrechtse Waard goed bezocht

11 juni 2012
Open dag Brandweer Zwijndrechtse Waard goed bezocht

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 9 juni werd voor het eerst sinds vijf jaar een Open Dag van de Brandweer Zwijndrechtse Waard georganiseerd op de Develsingel.

Er waren een aantal informatiestands en vele brandweerwagens opgesteld. Verder waren er tal van kleine demonstraties, zoals een vlam in de pan die bestreden moest worden. Ook was er een woonkamer nagebouwd waarin allerlei gevaarlijke situaties waren geschapen die kinderen moesten opsporen.

Er was ook een grote demonstratie van het rampenteam. Hier werd een aardbeving nagebootst, waarbij er slachtoffers onder het puin gered moesten worden. 

Hieronder vindt u een aantal foto’s om een impressie van deze dag te geven.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.