Deelname Anthony van Assche en Bart Deurloo aan World Cup

11 juni 2012
Deelname Anthony van Assche en Bart Deurloo aan World Cup

ZWIJNDRECHT - Voorbije weekend hebben Anthony van Assche en Bart Deurloo, beiden lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O, onverwachts deelgenomen aan de in Gent gehouden Challenger Cup 2012.

Als gevolg van het afmelden van de geblesseerde turners Yuri van Gelder en Jeffrey Wammes werden de O & O-turners door de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) ingezet op de open gevallen plaatsen van deze Worldcup.

Bart kwam uit op de toestellen voltige en rek. Met een puntentotaal van 14,350 verraste hij op het onderdeel rek en rangschikte zich met zijn twaalfde plaats onder de toppers. Op voltige belandde hij met een score van 12,700 in de middenmoot, evenals Anthony die met 13,550 punten een soort gelijk resultaat realiseerde op het onderdeel ringen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.