Internationale Kinderhulp Nederland (IKN) viert feest met Bakstenenactie

13 juni 2012
Internationale Kinderhulp Nederland (IKN) viert feest met Bakstenenactie

ZWIJNDRECHT - Op 12 juni heeft IKN haar nieuwe kantoorpand aan de Dubbelweg 23 in Zwijndrecht geopend. Vele sponsors en vrijwilligers kwamen bijeen om de opening te vieren en te luisteren naar de openingswoorden van voorzitter Carel Betram. De heer Rick Fleck, president van de wereldwijde organisatie International Children’s Care (ICC) was ook aanwezig. IKN en ICC zetten zich al ruim 34 jaar in om de levenskwaliteit van wees- en verlaten kinderen te verbeteren. Wereldwijd hebben honderden kinderen een tweede thuis gevonden binnen de beschermde omgeving van de ICC  familie. Dankzij de liefde en geduld van huisouders, goed onderwijs en de juiste begeleiding hebben vele kinderen een mooie toekomst kunnen opbouwen.

Tijdens de opening werd er een startschot gegeven met een Bakstenenactie. IKN wil namelijk fondsen ophalen om in het ICC Patmos Kinderdorp in Congo, het tiende familiehuis te bouwen. Uitbereiding is hard nodig, omdat momenteel 16-18 kinderen in één huis wonen. De heer Martijn Onnink van ‘ De Mijl Vastgoed’ overhandigde een cheque met daarop een vermelding, dat iedere Euro door het Zwijndrechtse bedrijf verdubbeld gaat worden. Everon Jackson Hooi, IKN ambassadeur, heeft toegezegd ook mee te doen met zijn persoonlijke actie ‘ Bouwen met Everon’. Samen met zijn fans wil hij een ‘steentje’ bijdragen aan de actie. U kunt meehelpen bouwen. Voor € 5,00 koopt u een virtuele baksteen. Het bedrag of een veelvoud hiervan kunt u overmaken op 56.56.51.366 t.a.v. Internationale Kinderhulp Nederland, o.v.v. Bakstenenactie.

Meer informatie over de Bakstenenactie en het werk van IKN vindt u op www.internationalekinderhulp.nl of www.facebook.com/ikneendoelinbeweging

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.