Groot onderhoud asfaltwegen 2012

14 juni 2012
Groot onderhoud asfaltwegen 2012

ZWIJNDRECHT - In de periode van 13 tot en met 22 juni 2012 gaat de gemeente Zwijndrecht groot onderhoud plegen aan een aantal doorgaande (asfalt)wegen. Hierbij wordt de bovenste laag van het asfalt verwijderd en een nieuwe laag aangebracht. Dit is nodig omdat de wegen scheuren en gaten vertonen die gevaarlijke situaties voor de weggebruikers met zich mee kunnen brengen. Ook worden wegen gerstelod waar het asfalt 'los' begint te raken. Dit is veelal het gevolg van de strenge winterperiode eerder dit jaar.

Op vrijwel alle locaties zal het verkeer enige hinder ondervinden. De gemeente tracht dit zoveel mogelijk te beperken door verkeersbegeleiders in te zetten. Zij kunnen het verkeersaanbod goed inschatten en de verkeersstromen goed begeleiden.

Afsluiting Ringdijk 
Het is niet altijd mogelijk om verkeersbegeleiders in te zetten. Indien de werkzaamheden te omvangrijk zijn of een gevaar opleveren voor de weggebruikers of personeel van de aannemer sluit de gemeente weg volledig af. Dit gebeurt ook op de Ringdijk. In de periode van 19 tot en met 22 juni wordt de Ringdijk tussen de Van Schaikstraat en de Burgemeester Slobbelaan voor het doorgaande verkeer afgesloten. Op deze wijze kunnen de werkzaamheden veilig en snel worden uitgevoerd. Met borden geeft de gemeente een omleidingroute aan.

Planning 12 tot en met 15 juni
* Molenweg tussen Dorpsstraat en De Manning
* Klarinetsingel diverse locaties
* Burgemeester Slobbelaan
* Develsingel tussen Plantageweg en Develweg
* H.A. Lorentzstraat ter hoogte van de Gamma

Planning 19 tot en met 22 juni
* Van Schaikstraat
* Noordweg (spoorovergang)
* Dorpsstraat ter hoogte van huisnummer 199
* Ringdijk ter plaatse van rotonde Burgemeester De Bruïnelaan
* Ringdijk tussen Noordpark en Westerschelde (volledige afsluiting)

Later dit jaar worden nog de Karel Doormanlaan en de Buizerdstraat aangepakt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.