Bijzondere scooters in Heerjansdam

15 juni 2012
Bijzondere scooters in Heerjansdam

ZWIJNDRECHT - Op het voetbalveld in Heerjansdam staan meer dan honderd tenten.  En al die camping gasten hebben een scooter bij zich. 

Een groot deel komt uit het buitenland voor hun jaarlijkse meeting. Er zijn de gekste scooters aanwezig, zo is er eentje in een leger uitvoering, een ander weer met veel koplampen en weer een ander heeft er een zijspan aan gebouwd. 

Morgenochtend rond 11.30 vertrekken ze voor hun rondrit door de Alblasserwaard.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.