Vervelende verdachte springt op fiets

15 juni 2012

ZWIJNDRECHT - Bij de Emmastraat in Zwijndrecht hebben agenten donderdagavond 14 juni 2012 een 22-jarige man zonder bekende woonplaats aangehouden. Een 15-jarig meisje uit Zwijndrecht vertelde dat zij die avond in het winkelcentrum Walburg was met een vriendin. Ze kwamen een jongeman tegen die vervelend deed.

Op weg naar huis kwamen de meisjes weer deze man tegen die plotseling bij het 15-jarig meisje achterop haar fiets sprong. Hij betastte het meisje die de verdachte van de fiets duwde. De man rende weg en trapte nog een spiegel van een auto. De politie begon een onderzoek met de aanhouding als gevolg.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.