Seizoensafsluiting bij Groote Lindt

17 juni 2012 door Ad van Herk
Seizoensafsluiting bij Groote Lindt

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 16 juni stond bij Groote Lindt in het teken van de jaarlijkse afsluitdag. De ochtend was geheel voor de pupillen die al vroeg aanwezig waren op de Lindt voor een stevige portie ochtendgymnastiek. Daarna vermaakten de kinderen zich op het hoofdveld met talloze (voetbal)spellen zoals onder andere: 'koppelpartijtje', een pannaveld, doel(punten)schieten en een hindernisbaan.

Toen de jeugd nog zat na te genieten bij de barbeque  verzamelden de junioren, senioren en ouders zich voor het mixtoernooi. Ook hier was er een grootdeelnemersveld met maar liefst 10 teams. Het mixtoernooi werd gewonnen het team Taakstraf. Na afloop van het mixtoernooi reikte Groote Lindt's all time topscorer Tije de Jong de prijzen uit aan de topschutters van het Installatiebedrijf D. Leensvaar topscorersklassement 2011/2012. Zelf scoorde Tije in zijn actieve carriere 1534 doelpunten namens Groote Lindt waarbij zijn seizoensrecord staat op 108 doelpunten. Sjoerd Huijbertsen evenaarde dit aantal niet maar ontving wel de eerste prijs voor zijn 26 competitie treffers in het 2e elftal. Als nummer twee eindigde Roberto van Nugteren van het 5e elftal met 23 goals. Lennard van de Vreede scoorde voor het 3e eltal 20 doelpunten en eindigde hiermee op de derde plaats in het Installatiebedrijf D. Leensvaar topscorersklassement. De afsluitdag werd met een groot feest in de kantine afgesloten met als thema Caribean/Oranje. Harvey and friends zorgde voor de caribische klanken in de volle kantine waarna DJ Stevie Est tot in de late uurtjes de slotact verzorgde.

Na de overschrijvingsperiode verwelkomt de eerste selectie van Groote Lindt de volgende nieuwe spelers:  Jimmy van der Werp (SSW), Yordi Molendijk (Smitshoek), Jeroen de Bode, Danny Bos, Guilllem van Dijk, Wouter Jansen, Pim Opraus (allen ASWH), Pieterjan Geneuglijk (Perkouw), Jasper de Heer (Rijsoord), Romano Baal (Pelikaan), Faruk Ördek (OMC) en Rowdy Lingen (IFC). Tegenover deze nieuwkomers staat het vertrek van Michael Slingerland, Kenny van Gent (beiden IFC), Mischa Strauss (ASWH), Raymond Klootwijk (Oranje Wit), Bjӧrn van Ingen, Steven Kramer, Danny Muller (allen Pelikaan), Nestor Zimmerman (VVC'68) en Gerson Duarte (De Egelantier).Het eerste elftal van de Lindt start op zaterdag 28 juli met de voorbereiding op het seizoen 2012/2013. De eerste training voor de jeugd staat gepland op maandag 20 augustus.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.