Albatros sluit seizoen af

18 juni 2012
Albatros sluit seizoen af

ZWIJNDRECHT - De korfballers van de Zwijndrechtse verenging Albatros zijn zich aan het opmaken voor een verdiende vakantie. Na het super geslaagde schoolkorfbaltoernooi van afgelopen zaterdag rest op zaterdag 23 juni nog de slotdag met twee paalschiettoernooien. ’s Ochtends is er het toernooi voor de jeugd tot en met de B-leeftijd en in de middaguren het koppelschieten voor de senioren en A-jeugd. 

’s Avonds wordt het korfbalseizoen 2011-2012 afgesloten met een gezellig feest in de Albatroskantine. 

De seniorenselectie zal deze zomer wekelijks blijven doortrainen en in de tweede week van augustus gaan de trainingen voor meerdere selectieteams van start. Beide selectietrainers Karim Ratoube en Martijn van der Wees hebben nog een seizoen bij Albatros bijgetekend.

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.