Geweldige resulaten voor Twirlteam Accelerando tijdens het solistenconcours

19 juni 2012
Geweldige resulaten voor Twirlteam Accelerando tijdens het solistenconcours

ZWIJNDRECHT - Op 19 juni wist Twirlteam Accelerando uit Zwijndrecht weer geweldige resultaten te behalen tijdens het solistenconcours dat in de Develhal in Zwijndrecht werd georganiseerd. 

Het C en D-team wisten zich direkt te plaatsen voor de Nederlands Kampioenschappen dat in december in Almere zal worden gehouden. Het laatste team behaalde zelfs een promotie tezamen met solist Larissa Leensvaar (bij het onderdeel rhythmic twirl) en het duo Iris Opmeer en Desiree de Ruiter (bij het onderdeel Majorette Sectie A).

Het seizoen is nog maar net begonnen en het  begint direkt met top prestaties. Het duo Amber van Gelder en Bonita de Ruiter wisten zich al te plaatsen voor dit kampioenschap en ook solist Larissa Leensvaar bij een paar onderdelen. Op naar de volgende concoursen. Wie weet of er nog meer solisten aan de rij mogen worden toegevoegd om deel te nemen aan de kampioenschappen. Velen hebben al een paar keer de nodige kwalificatiepunten behaald. De volgende wedstrijd staat gepland in Schiedam op 23 juni. 

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.