Peuters van de Wilgenstraat op bezoek bij hun nieuwe locatie

23 juni 2012 door Ad van Herk
Peuters van de Wilgenstraat op bezoek bij hun nieuwe locatie

ZWIJNDRECHT - Met ingang van het nieuwe schooljaar verhuist de Peuterspeelzaal Wilgenstraat van Kinderopvang Bobo naar de locatie Frits Vogelstraat 1. Deze locatie wordt dan een kindcentrum met alle opvangsoorten onder één dak. Daarnaast wordt de Peuterspeelzaal omgevormd tot Peuterspeelgroep. Om de peuters alvast te laten wennen zijn ze op bezoek geweest bij hun nieuwe locatie.

Best spannend…
Op woensdag 20 juni was het zover! De peuters gingen samen met hun ouders op bezoek bij de Frits Vogelstraat om alvast een kijkje nemen in hun nieuwe speelzaal. De peuters vonden het best spannend en stonden al vroeg voor de deur om de nieuwe ruimte te komen bekijken. En wat vonden ze het mooi! Het was gelukkig mooi weer, dus de kinderen konden ook lekker buitenspelen met hun nieuwe speelgoed zoals auto’s en fietsen, terwijl de ouders binnen een rondleiding kregen in de nieuwe ruimte. Er was veel belangstelling en gelukkig vonden zowel de ouders als de kinderen de nieuwe speelruimte erg mooi! Na de zomervakantie ontvangen de enthousiaste, professionele en buitengewoon betrokken medewerkers de peuters met open armen om samen een gezellige tijd te hebben. De Peuterspeelgroep is tijdens de schoolweken vijf ochtenden in de week geopend.

Peuterspeelgroep
In een Peuterspeelgroep spelen kinderen van 2 tot 4 jaar van wie de ouders recht hebben op Kinderopvangtoeslag en van wie de ouders hier geen recht op hebben. Uiteraard werken we op de Peuterspeelgroep ook met programma’s die de ontwikkeling van de kinderen op speelse wijze stimuleren. Want, ook op de Peuterspeelgroep worden de kinderen optimaal voorbereid op de stap naar de basisschool en zorgt de samenwerking met de basisschool voor een doorgaande ontwikkelingslijn.

Kindcentrum Frits Vogelstraat
Het kindcentrum zit in het markante Ichtuskerkgebouw aan de Frits Vogelstraat 1 in Zwijndrecht. Ouders kunnen hier vanaf het nieuwe schooljaar terecht voor Hele dagopvang, Peuteracademie, Peuterspeelgroep en Buitenschoolse opvang. Vanaf zo'n zes weken totdat ze naar de middelbare school gaan, vinden ze verschillende aantrekkelijke opvangvormen onder één dak. Voor meer informatie over de Peuterspeelgroep of andere opvangsoorten van Kinderopvang Bobo, kijkt u op www.bobokdv.nl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.