Unieke samenwerking tussen Pelikaan en Derby!

24 juni 2012 door Ad van Herk
Unieke samenwerking tussen Pelikaan en Derby!

ZWIJNDRECHT - Op een verjaardag werd het idee geboren, Carsten van Leeuwen, aanvoerder van Pelikaan 1, Douwe Slobbe en Niels Baksteen beide spelers van Heren 1 van Derby kwamen op het idee een activiteiten dag te organiseren tussen de beide buurverenigingen. Zo gezegd zo gedaan, en na de vele voorbereidingen was dit op 23 juni een feit. De Peli-Derby activiteiten dag! De jeugd van beide verenigingen konden zich inschrijven om mee te doen aan de diverse sport en spel activiteiten op het terrein van Hockey Club Derby.

De eerste elftal spelers van beide clubs waren aanwezig om de spelertjes en de spellen te begeleiden. Op twee velden werd er een circuit afgewerkt en hadden de kinderen het reuze naar hun zin en deden enthousiast mee. Nieuwe vriendschappen werden geboren en maakte de voetballers kennis met de hockey sport en de hockeyers met het voetbal spelletje. Een unieke combinatie dat zeker voor herhaling vatbaar is. Als afsluiting van de midden speelde de beide hoogste teams, Pelikaan 1 en Heren 1 van Derby een wedstrijd tegen elkaar. Geen gewone wedstrijd maar namelijk een hockey/voetbal partij.

De eerste helft werd en gehockeyd en de tweede helft werd er gevoetbald. Onder het toeziend oog van vele toeschouwers werd dit een waar spektakel met een meer dan verdiende uitslag, namelijk 5-5. Als afsluiting van deze dag werd er een feestavond gegeven in de kantine van Pelikaan, met muziek van DJ Pierre! Een gezellige dag is op deze manier tot een goed einde gekomen. De organisatie bedankt de spelers van Pelikaan 1 en Heren 1 van Derby voor hun geweldige inzet om de kinderen te begeleiden, de sponsoren en de vrijwilligers van Pelikaan en Derby voor hun fantastische bijdrage. Deze dag kan een traditie worden, dus wie weet Tot volgend jaar!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.