Trivire opent haar nieuwe wijksteunpunt Walburg

25 juni 2012
Trivire opent haar nieuwe wijksteunpunt Walburg

ZWIJNDRECHT - Op woensdag 27 juni 2012 vindt de feestelijke opening plaats van het nieuwe wijksteunpunt Walburg van Trivire, gevestigd op het adres Gerbrandyplein 1 in Zwijndrecht. Wethouder Elbert Vissers verricht de officiële openingshandeling. Hij introduceert ook de mobiele wijkbus, die op 27 juni voor het eerst Zwijndrecht aandoet.

Met de opening van het nieuwe wijksteunpunt Walburg brengt Trivire haar diensten en serviceverlening en die van haar partners in de wijk dicht bij huis van de bewoners. Het nieuwe wijksteunpunt is voortaan de plek waar de huismeester van Trivire zijn spreekuur voor bewoners houdt. Ook de ouderenadviseurs Dienst Wonen met Zorg en Aafje houden er spreekuur. Bovendien vinden bewoners er het Viveraloket en kunnen zij op afspraak de wijkagent spreken.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.