Tropische sferen bij beachvoetbaltoernooi ZBC'97

25 juni 2012
Tropische sferen bij beachvoetbaltoernooi ZBC'97

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 23 juni organiseerde voetbalvereniging ZBC '97 haar jaarlijkse beachvoetbaltoernooi op het complex aan de Voltastraat op Sportpark Bakestein. Op een mega zandbak gingen teams in vijftallen de strijd met elkaar aan om de beste beachvoetbalploeg van Zwijndrecht te worden. 

Aansluitend aan het toernooi vond het jaarlijkse eindfeest plaats voor de deelnemers, maar ook voor de minder sportievelingen onder ons. 

 
 
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.