Geslaagde sixties avond in de Nederburgh

25 juni 2012
Geslaagde sixties avond in de Nederburgh

ZWIJNDRECHT - “Ik zat met een grote lach op mijn gezicht op zondagmorgen de foto’s van de eerste Sixties avond op facebook te zetten” verteld Henny van Nugteren de Coördinator van het Service en activiteiten centrum de Nederburgh. “Het idee zat al lang in mijn hoofd om eens een dergelijk avond te organiseren en toen ik samen met een vrijwilliger recent wat leuke onderwerpen besprak om te organiseren was het plan snel omgezet in deze avond”

Het was gezellig druk en zo enorm leuk om te zien hoe ouderen van zeer diversen leeftijden door de knieën gingen om te dansen op oude Rock and Roll of met elkaar keken naar de beelden die op een grote muur werden vertoond. Niet iedereen kan natuurlijk dansen en voor de volgende keer willen we dan ook nog meer gaan werken met beelden van leuke dansbare nummers. Zo is het nog meer voor elk wat wils.

Elvis viel erg goed, maar ook het Cocktail trio waarbij luid meegezongen werd.

En zo kwamen er heel wat nummer voorbij waarbij iedereen natuurlijk zijn eigen gevoel en herinneringen heeft.

Mede dankzij de vrijwillige inzet van een aantal mensen waarvan sommigen verkleed waren is deze avond een ‘dolle ‘boel geworden. Ik weet dan ook zeker dat hier op een positieve manier over nagepraat zal worden en vanwege dit grote succes hebben we besloten om meer muziekavonden te organiseren. Voorlopig 6 maal per jaar met verschillende onderwerpen. De  sixties avond zullen we zeker herhalen, maar ook een Hollandse avond en een avond met voornamelijk oude Rock And Roll staan op stapel

Wilt u op de hoogte gehouden worden of meer informatie mailt u dan met h.vannugteren@swoz.com of geef uw gegevens even door via 6122597.

Op de facebook pagina van De Nederburgh kunt u de foto’s van deze gezellige avond die zaterdag 23 juni heeft plaatsgevonden bekijken.

De Nederburgh is een onderdeel van Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.