Rayonkampioenschappen toestel turnen meisjes en dames

25 juni 2012
Rayonkampioenschappen toestel turnen meisjes en dames

ZWIJNDRECHT - In samenwerking met Rayon Dordrecht en G.V. Olympia – Papendrecht had de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O de eindverantwoording voor de op vrijdagavond en zaterdag in de Develhal gehouden Rayonkampioenschappen individueel toestel turnen voor meisjes en dames

De thuisclub O & O was hierbij met een groot aantal turnsters  op vele niveaus actief en wist daarbij beslag te leggen op behoorlijk wat eremetaal.

Bij de benjamins niveau 10 was het erepodium een O & O-onderonsje. Goud was er voor Marit Boon, tweede werd Yuna van de Berge en de derde plaats was voor Nora Lodder. Een gelijke prestatie kwam tot stand bij de pupillen niveau 7. Hier ging de hoogste eer naar Marleen Lodder. Marit Kooiman greep het zilver  en het brons was voor Nicoline de Mooij.

Verder waren er rayontitels voor Gabrielle de Man (senior – niveau 4), Cyane Cromarty (jeugd – niveau 5), Ginny van Eck (pupil – niveau 2) en Karlijn Schouten (pupil-2 – niveau 6)

Zilveren medailles werden in de wacht gesleept door Nikkie Groeneveld (senior  - niveau 6), Merel van Gelderen (pupil-2 niveau 8), Deandre de Camps (instap – niveau 8) en Amber van Kempen (benjamin  - niveau 12)

Renee Verbeek (jeugd – niveau 8) en Maaike Kasius (pupil-2 – niveau 7) completeerden het geheel met twee bronzen medailles.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.