Weer promotie en nk plaatsen voor Accelerando

26 juni 2012
Weer promotie en nk plaatsen voor Accelerando

ZWIJNDRECHT - Nog geen week geleden promoveerde het D team van Twirlteam Accelerando zich tijdens een wedstrijd, maar nu wist ook het A team van deze vereniging zich afgelopen week te promoveren. Dit gebeurde tijdens het solistenconcours dat zaterdag 23 juni in Schiedam werd georganiseerd onder auspiciën van de NBTA. Het A-team heeft zich met deze prestatie dan ook direkt geplaatst voor de Nederlands kampioenschappen op 15 december.

Ook wist het small team ‘de twirl girls’ zich een plaats te bemachtigen voor dit kampioenschap. De feestvreugde was dan ook groot afgelopen zaterdag.  Naast de 4 teams die al naar het NK mogen, is ook de lijst van solisten verder aangevuld met meiden die hun kwalificatiepunten voor de kampioenschappen al bij elkaar hebben gescoord.  Deze meiden zijn Desirée de Ruiter, Iris Opmeer en Emma Heppenhuis.  Ongetwijfeld zal na de zomer deze lijst verder uitgebreid gaan worden. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.