Man rijdt tegen garagemuur

26 juni 2012

ZWIJNDRECHT - Een 22-jarige man uit Leidschendam is op 24 juni door een ongelukkige manoeuvre tegen de muur van een garage aangereden. De man had even daarvoor zijn auto geparkeerd en wilde iets uit een tas halen die op de achterbank lag.

Hij liet auto in de eerste versnelling staan, met zijn voet op de koppeling. Vervolgens draaide de man zich om naar de achterbank. Door deze beweging schoot zijn voet van de koppeling en kwam op zijn gaspedaal terecht. De auto reed daarop vooruit en botste tegen de garagemuur aan. De brandweer kwam eraan te pas om de ingestorte muur te stutten. De man bleef ongedeerd. De politie heeft proces verbaal opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.