Yoga met de peuters van de Grote Beerstraat

29 juni 2012 door Ad van Herk
Yoga met de peuters van de Grote Beerstraat

ZWIJNDRECHT - Op de Hele dagopvanglocatie aan de Grote Beerstraat in Zwijndrecht organiseren de pedagogisch medewerkers van Kinderopvang Bobo leuke extra activiteiten voor de peuters.

Zo hebben de peuters al een heerlijke kwarktaart gemaakt en een leuke tekenles gehad.
De afgelopen periode hebben de kinderen een aantal lessen Peuteryoga gehad. De kinderen vonden dit geweldig! Bij de laatste les vroegen de kinderen zelf al om bepaalde oefeningen te doen. De kinderen leggen een knuffel op hun buik om te kunnen zien hoe hun ademhaling werkt. Ze zien hun buikje op en neer gaan en dus ook de knuffel. Ook alle verschillende yoga houdingen zijn aanbod gekomen. De kinderen hebben er erg van genoten!

Binnenkort is het vakantie, maar na de vakantie staan de pedagogisch medewerkers weer klaar om de peuters met open armen te ontvangen en weer leuke activiteiten te gaan doen!

Flexibele opvang locatie Grote Beerstraat
Op de locatie Grote Beerstraat komen kinderen niet alleen op vaste dagen per week naar de opvang, maar ook op flexibele dagen. En niet alleen voor hele dagen, maar ook voor een ochtend of een middag. Een ochtend begint om 07:00 uur en duurt tot 13:00 uur. Heeft u langer opvang nodig? Dan breidt u de opvang gewoon per uur uit, bijvoorbeeld tot 15:00 uur. Een middag begint om 12:30 uur en eindigt om 18:30 uur. Heeft u eerder opvang nodig? Geen probleem. Dan breidt u de opvang vooraf uit met het gewenste aantal uren.
Meer informatie en aanmelden: www.bobokdv.nl
Meer informatie over de leuke activiteiten of de flexibele hele en halve dagopvang op de locatie Grote Beerstraat vindt u op www.bobokdv.nl. Hier vindt u ook het inschrijfformulier. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren we u om een eventuele aanmelding niet uit te stellen. Er is veel vraag naar deze flexibele opvangmogelijkheden en u kunt hiervoor bij weinig organisaties terecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.