Noordparkfestival trekt een paar duizend bezoekers

30 juni 2012
Noordparkfestival trekt een paar duizend bezoekers

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 30 juni werd het jaarlijkse Noordparkfestival gehouden in het Noordpark aan het drierivierenpunt. Ook dit jaar was het een gezellig cultureel en muzikaal evenement, waar het de hele dag gezellig druk was, mede dankzij het heerlijke weer.

Er waren tal van optredens van bands en groepen uit Zwijndrecht en de regio. Veel bezoekers gingen er dan ook lekker voor zitten en genoten daarbij ook van een hapje en een drankje.

Voor de kinderen was er volop vermaak met onder meer een springkussen en verschillende tafels om aan te knutselen en te kleuren.

Het Noordparkfestival was niet het enige evenement in het Noordpark. Want in dat park is ook het Zwijndrechtse deel van het Beeldenpark Drechtoevers aanwezig. Het Noordparkfestival was daarom ook een goede gelegenheid eens nader kennis te maken met de beelden in het park.
De Stichting Beeldenpark Drechtoevers was met een informatiestand in het park aanwezig. Ook waren er onder deskundige leiding rondleidingen langs de kunstwerken. De Vrienden van het Beeldenpark zijn er eveneens om belangstellenden te informeren.
Nieuw dit jaar waren workshops kunstschilderen en beeldhouwen, waar bezoekers actief aan mee konden doen.


Schilderen in het Noordpark

De Ark van Noach op het doek vereeuwigd.

Het grote podium...

...en hier het kleine podium

Ook voor kinderen was er veel te doen

Demonstratie vlechten

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.