Sv Conventus huldigt vijf nieuwe jeugdscheidsrechters tijdens jaarlijkse seizoensafsluiting

02 juli 2012 door Ad van Herk

ZWIJNDRECHT - Gedurende de jaarlijkse seizoensafsluiting van sv Conventus heeft de op Sportpark Develstein gevestigde sportclub vijf nieuwe jeugdscheidsrechters van de korfbaltak in het zonnetje gezet. Jaimy, Michael, Jeroen, Annika en Carmen rondden allen hun cursus succesvol af en mogen vanaf het nieuwe seizoen jeugdwedstrijden fluiten. Om dit te vieren kregen de vijf jonge scheidsrechters van de club een scheidsrechterstenue cadeau.

Naast de viering van de vijf nieuwe scheidsrechters, was de seizoensafsluiting op 24 juni opnieuw een groot succes. Ondanks het slechte weer, werd het terrein van Conventus druk bezocht en waren er gedurende het weekend een koppelschiettoernooi, een mixtoernooi, een shoot-out-competitie en een bowlingtoernooi. Traditioneel werd de dag afgesloten met een gezellig BBQ, waar maar liefst 150 mensen aan deelnamen, waarmee seizoen definitief afgesloten is. In augustus beginnen de eerste trainingen weer voor het nieuwe hand- en korfbalseizoen.

Kom korf- of handballen bij sv Conventus!
Ben je na het schoolkorfbaltoernooi of het eerder gespeelde schoolhandbaltoernooi op zoek naar een leuke sport, bij een gezellige vereniging, welke centraal in Zwijndrecht gelegen is? Dan is korf- of handballen bij sv Conventus iets voor jou! De deur staat altijd open voor een gratis en vrijblijvende proeftraining! Voor meer informatie, zie www.svconventus.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.